Historie

Sinds 1910 Bouwbedrijf J. van Dijk

Wij zijn op werkdagen geopend tussen 7.30 en 16.30 uur.
Buiten openingstijden kunt u ons e-mailen.

Gerenommeerd Bouwbedrijf in Nijkerk

Timmerwerkplaat Bouwbedrijf J. van Dijk bvAls gerenommeerd Bouwbedrijf in Nijkerk hebben wij bij al onze werkzaamheden slechts één doel voor ogen: met al onze opdrachtgevers een duurzame relatie en goede verstandhouding opbouwen, waarbij respect voor elkaar voorop staat.

Samenwerking en service

Wij streven naar een goede samenwerking door middel van een goede communicatie tussen opdrachtgever en aannemer.
Of het nu gaat om kleine of grote opdrachten, de wil om het tot een groot succes te laten leiden met goede services vinden wij het belangrijkste binnen ons bedrijf.

Geschiedenis

Juni 2007

Bedrijfsnaam-verandering:
Bouwbedrijf J. van Dijk bv

Vanaf juni 2007 heeft het bedrijf veranderingen ondergaan en heeft dan ook een nieuwe naam gekregen. Het bedrijf staat nu beter bekend als Bouwbedrijf J. van Dijk bv

Juni 2007

13 september 1956

Dhr. Jan van Dijk
wordt eigenaar

Vanaf 13 september 1956 is het bedrijf overgenomen door dhr. Jan van Dijk (in memoriam) en stond het bedrijf beter bekend onder de naam Bouw- en Timmerbedrijf V.O.F. J. van Dijk & Zn.

1933

Dhr. G. van Rootselaar
wordt eigenaar

In het jaar 1933 werd het bedrijf eigendom van dhr. G. van Rootselaar.

1933

Anno 1910

Oprichting door
Dhr. E. van Sweden

Anno 1910 is het bedrijf opgericht door dhr. E. van Sweden.

Bouwonderneming met ruime ervaring

Wij zijn een veelzijdige en flexibele bouwonderneming die zeer ruime ervaring heeft op het gebied van: Nieuwbouw, Verbouw, Onderhoud, Renovatie en Restauratie.

Eigen machinale timmerwerkplaats

Tevens beschikt ons bouwbedrijf over een eigen machinale timmerwerkplaats voor het maken van kozijnen, ramen, deuren, trappen e.d. welke wij leveren aan particulieren, bedrijven en collega-aannemers.
De kozijnen, ramen, deuren, trappen e.d. kunnen wij leveren in elke gewenste uitvoering mits bouwkundig verantwoord is.

Maatwerk kasten of interieur

Heeft u verder nog wensen betreft het op maat laten maken van kasten of andere interieur- objecten dan kunnen wij dat in goed overleg met u als opdrachtgever in onze werkplaats realiseren.

Ouderwets vakmanschap in moderne vorm

Onze werknemers bezitten de kennis en het ouderwetse vakmanschap waardoor er snel en kordaat ingesprongen kan worden op veranderingen/wijzigingen in het te realiseren project.

VCA, BouwGarant, BouwendNederland en Erkend Leerbedrijf

Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd, wij zijn lid van de stichting BouwGarant, aangesloten bij BouwendNederland en tevens zijn wij een Erkend leerbedrijf waar jongens tijdens hun schoolopleiding ervaring opdoen in het timmervak.

Bouwbedrijf / aannemer met 110+ jaar ervaring!

Vraag meer informatie / offerte aan