Verbouwing / uitbouw / overkapping
Haard / overkapping
Bedrijfspand / nieuwbouwwoning
Trap / houten deuren

Bouwbedrijf J. van Dijk b.v. Nijkerk


Als gerenommeerd Bouwbedrijf in Nijkerk hebben wij bij al onze werkzaamheden slechts één doel voor ogen: met al onze opdrachtgevers een duurzame relatie en goede verstandhouding opbouwen, waarbij respect voor elkaar voorop staat.

Samenwerking en service

Wij streven naar een goede samenwerking door middel van een goede communicatie tussen opdrachtgever en aannemer.
Of het nu gaat om kleine of grote opdrachten, de wil om het tot een groot succes te laten leiden met goede services vinden wij het belangrijkste binnen ons bedrijf.

Geschiedenis

Anno 1910 is het bedrijf opgericht door dhr. E. van Sweden. In het jaar 1933 werd het bedrijf eigendom van dhr. G. van Rootselaar. Vanaf 13 september 1956 is het bedrijf overgenomen door dhr. Jan van Dijk (in memoriam) en stond het bedrijf beter bekend onder de naam Bouw- en Timmerbedrijf V.O.F. J. van Dijk & Zn. Vanaf juni 2007 heeft het bedrijf veranderingen ondergaan en heeft dan ook een nieuwe naam gekregen. Het bedrijf staat nu beter bekend als Bouwbedrijf J. van Dijk B.V.

Bouwonderneming met ruime ervaring

Wij zijn een veelzijdige en flexibele bouwonderneming die zeer ruime ervaring heeft op het gebied van: Nieuwbouw, Verbouw, Onderhoud, Renovatie en Restauratie.

Eigen machinale timmerwerkplaats

Tevens beschikt ons bouwbedrijf over een eigen machinale timmerwerkplaats voor het maken van kozijnen, ramen, deuren, trappen e.d. welke wij leveren aan particulieren, bedrijven en collega-aannemers.

 Bel met één van onze medewerkers 033-2451461


De kozijnen, ramen, deuren, trappen e.d. kunnen wij leveren in elke gewenste uitvoering mits bouwkundig verantwoord is.

Maatwerk kasten of interieur

Heeft u verder nog wensen betreft het op maat laten maken van kasten of andere interieur- objecten dan kunnen wij dat in goed overleg met u als opdrachtgever in onze werkplaats realiseren. Ouderwets vakmanschapOnze werknemers bezitten de kennis en het ouderwetse vakmanschap waardoor er snel en kordaat ingesprongen kan worden op veranderingen/wijzigingen in het te realiseren project.VCA, BouwGarant, BouwNed en Erkend LeerbedrijfOnze medewerkers zijn VCA gecertificeerd, wij zijn lid van de stichting BouwGarant en aangesloten bij BouwNed en tevens zijn wij een Erkend leerbedrijf waar jongens tijdens hun schoolopleiding ervaring opdoen in het timmervak.

 

Op zoek naar een bouwbedrijf / aannemer met ervaring?
Bel ons vrijblijvend op (033) 245 14 61.

Of neem per e-mail contact op